Παραλείπω

Ανακάλυψε τη Νέα Συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι '24 | Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των €150

ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Θέλουμε όλοι να είναι ικανοποιημένοι από τις αγορές τους από τον διαδικτυακό τόπο www.soonmama.gr, αλλά σε περίπτωση που αυτό δεν κατέστη δυνατό έχετε δικαίωμα να αλλάξετε ή να επιστρέψετε εμπορεύματα που αγοράσατε μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής τους.

ΑΛΛΑΓΗ

Παρακαλούμε να μη στέλνετε μόνοι σας το δέμα προς εμάς. Εμείς θα ζητήσουμε να έρθει εκπρόσωπος εταιρείας ταχυμεταφοράς στη διεύθυνσή σας.*

1. Ελέγξτε στον διαδικτυακό τόπο εάν το καινούριο προϊόν που επιθυμείτε να λάβετε είναι διαθέσιμο στο μέγεθος που επιθυμείτε. Συσκευάστε τα ενδύματα τα οποία θέλετε να αλλάξετε.

2. Στείλτε μας το έντυπο, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από ΕΔΩ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: contact@soonmama.gr

3. Όταν μας στείλετε το ηλεκτρονικό μήνυμα, θα ζητήσουμε εκπρόσωπος της εταιρείας ταχυμεταφοράς ACS να έρθει στη διεύθυνσή σας.
(Η εταιρεία ταχυμεταφοράς πρέπει να επικοινωνήσει μαζί σας μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες **)
Δεν υπάρχει ανάγκη να εκτυπώσετε τίποτα. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας ταχυμεταφοράς που θα σας επισκεφτεί θα έχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

** Παρακαλούμε εάν δεν επικοινωνήσουν μαζί σας μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες, επικοινωνήστε μαζί μας.

4. Όταν παραλάβουμε το δέμα, θα σας στείλουμε τα καινούρια ρούχα μέσα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. Το καινούριο δέμα θα είναι με αντικαταβολή που θα ανέρχεται στο ποσό των 4.50 (χρέωση αποστολή και επεξεργασία αντικατάστασης).

Οι όροι αντικατάστασης ισχύουν μόνο στη περίπτωση της πρώτης αντικατάστασης. Εάν έχετε ανάγκη από δεύτερη αντικατάσταση, επιστρέψτε το προϊόν και κάντε καινούρια παραγγελία στον διαδικτυακό μας τόπο.

Τι γίνεται όταν υπάρχει διαφορά στις τιμές των προϊόντων;

Σε περίπτωση που πρέπει να σας επιστρέψουμε ποσό, διαθέστε αριθμό τραπεζικού λογαριασμού (IBAN) στο έντυπο αλλαγής. Εάν η παραγγελία εξοφλήθηκε μέσω διαδικτύου με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα, το ποσό επιστρέφεται αυτόματα σ’ αυτή την κάρτα.
Σε περίπτωση που χρειάζεται να καταβληθεί πρόσθετο ποσό, θα συμπεριλάβουμε το ποσό αυτό στην αντικαταβολή του δεύτερου δέματος.

Η «LM FASHION» EOOD δεν φέρει ευθύνη για δέματα που δεν έχουν αποσταλεί βάσει δικής μας παραγγελίας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

1. Συσκευάστε τα προϊόντα τα οποία θέλετε να επιστρέψετε.

2. Στείλτε μας το έντυπο που μπορείτε να κατεβάσετε από ΕΔΩ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: contact@soonmama.gr

3. Όταν μας στείλετε το ηλεκτρονικό μήνυμα μπορούμε να στείλουμε εκπρόσωπο της εταιρείας ταχυμεταφοράς ACS στη διεύθυνσή σας. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας ταχυμεταφοράς θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσα σε δύο εργάσιμες ημέρες**.
Δεν είναι ανάγκη να εκτυπώσετε τίποτα. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας ταχυμεταφοράς θα έχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

**Παρακαλούμε εάν δεν επικοινωνήσουν μαζί σας μέσα σε δύο εργάσιμες ημέρες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Το τέλος αίτησης ταχυμεταφοράς που θα παρακρατηθεί από το συνολικό ποσό επιστροφής θα είναι €4.50 

Προσοχή!

  • Τα έξοδα μεταφοράς σε περίπτωση επιστροφής εμπορεύματος είναι για λογαριασμό του πελάτη.
  • Ο πελάτης έχει δικαίωμα να επιλέξει τον μεταφορέα. Η «LM FASHION» EOOD δεν φέρει ευθύνη για τα δέματα που έχουν αποσταλεί χωρίς δική μας προηγούμενη παραγγελία.
  • Το ποσό θα επιστραφεί εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των εμπορευμάτων πίσω.
  • Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εξοφληθεί με αντικαταβολή, το ποσό θα επιστραφεί στο τραπεζικό λογαριασμό, τον οποίο θα έχει δηλωθεί στο έντυπο.
  • Σε περίπτωση που η παραγγελία εξοφλήθηκε μέσω διαδικτύου με κάρτα τραπέζης, το ποσό θα επιστραφεί αυτόματα σε αυτή την κάρτα.

Περισσότερες πληροφορίες:

  • Παρακαλούμε να έχετε υπ’ όψη σας ότι οι μάσκες δεν μπορούν να επιστραφούν ή αντικατασταθούν λόγω της φύσης του προϊόντος.
  • Το προϊόν που έχετε αγοράσει πρέπει να έχει την πρωταρχική του εμπορική όψη, διαφυλαγμένη συσκευασία, ετικέτες και να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς.
  • Δεν πρέπει να φέρει ζημιές από μη σωστή χρήση (το εμπόρευμα δεν πρέπει να είναι σκισμένο, γρατσουνισμένο, φορεμένο, πλυμένο, σιδερωμένο, λερωμένο).
  • Σε περίπτωση επιστροφής όλων των εμπορευμάτων της παραγγελίας επιστρέφεται όλο το ποσό που πληρώθηκε για την παραγγελία (συμπεριλαμβανόμενης της τιμής αποστολής). Σε περίπτωση επιστροφής μέρους από τα προϊόντα που έχουν παραγγελθεί, η τιμή αποστολής δεν επιστρέφεται.
  • Εάν υπήρχε έκπτωση για το ένα εκ’ των προϊόντων: Η έκπτωση μοιράζεται μεταξύ όλων των προϊόντων που έχουν παραγγελθεί. Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων από μια παραγγελία με έκπτωση θα επιστραφεί το ποσό που πραγματικά πληρώθηκε για κάθε προϊόν (με μοιρασμένη έκπτωση).
  • Ο πελάτης έχει δικαίωμα να επιλέξει πως να συμπληρώσει τα έντυπα αλλαγής και επιστροφής - χειρόγραφα ή στον υπολογιστή, όπως και πως να μας στείλει το έντυπο - μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μαζί με το δέμα.
  • Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία σε περίπτωση:

- κατασκευαστικών ελαττωμάτων του εμπορεύματος,
- εσφαλμένης παράδοσης των προϊόντων,

  • Η «LM FASHION» EOOD δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση εσφαλμένης εγγραφής του αριθμού τραπεζικού λογαριασμού από τον πελάτη.


* Η «LM FASHION» EOOD δεν φέρει ευθύνη για ζημιές που προκλήθηκαν στο εμπόρευμα από τη μεταφορική εταιρεία.

** Παρακαλούμε εάν δεν επικοινωνήσουν μαζί σας μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Κλείσιμο (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Αναζήτηση

Το καλάθι μου